Napi Music

Blogomban napjaink legjobb, legújabb, valamint leginkább slágergyanús zenéit gyűjtöm össze. Megpróbálom megmutatni mindazt, ami még nem futott be nálunk, de sikeres lehet. Valamint egy-két zenei tehetségkutató és amatőr tehetség is előkerül majd! Ha bármiféle kérdésed, kérésed, óhajod, sóhajod lenne, a következő mail címre várom őket: engyelgabor@gmail.com

Facebook

Kövess minket Facebookon!

X Factor '12

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Facebook történések

Mike Posner ft. Lil Wayne - Bow Chicka Wow Wow

2011.02.25. 22:11 engyus

Még októberben „egyslágeres” előadónak neveztem Mike Posnert. Vagyis pontosabban nem így neveztem, csupán feltettem a költői kérdést, miszerint: „Vajon Mike Posner is belép az „egyslágeres” előadók közé, vagy a jövőben is hallunk még róla?” Ezen feltételezésemet megcáfolva az ősszel berobbanó Cooler Than Me óta, már a második slágergyanús dallal rukkolt elő az amerikai zenész.

A 23 éves Mike Posner augusztus 10-én mutatta be 31 Minutes Te Takeoff című debütáló albumát. Az első kislemezként kiadott Cooler Than Me, hatalmas sláger lett, és még manapság is az. Októberben megérkezett Mike következő kislemeze Please Don’t Go címen, amely ugyan nem érte el az előző felvétel népszerűségét, mégis remekül helyt állt. Itthon mostanság már egyre többször felcsendül a rádiókban.

Február 22-én pedig debütált az énekes harmadik single-je is melyet Lil Wayne közreműködésével készített el. A Bow Chicka Wow Wow címre hallgató felvétel egy laza és kellemes hangzásvilágú lassú dal. Tegnap pedig megjelent a hivatalos zenei videó is, melyben Mike legújabb dalának hölgyekre gyakorolt bódító hatásainak lehetünk tanúi. Őszintén szólva kétlem, hogy ez a valósságban is így lenne, de aki akarja, próbálja ki! Megjegyezném hogy Lil Wayne klip- és dalbéli jelenléte számomra igen gyenge, és inkább már komikus. Nem sok mindent tesz hozzá a produkcióhoz, nem sok erőfeszítést igényel közreműködése.

Szólj hozzá!

Címkék: zene music mike posner napi music slágergyanús engyus mike posner ft lil wayne bow chicka wow wow mike posner ft lil wayne bow chicka wow wow official music video mike posner bow chicka wow wow bow chicka wow wow mike posner bow chicka wow wow new song mike posner bow chicka wow wow klip

A bejegyzés trackback címe:

https://napimusic.blog.hu/api/trackback/id/tr462691016

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása