Napi Music

Blogomban napjaink legjobb, legújabb, valamint leginkább slágergyanús zenéit gyűjtöm össze. Megpróbálom megmutatni mindazt, ami még nem futott be nálunk, de sikeres lehet. Valamint egy-két zenei tehetségkutató és amatőr tehetség is előkerül majd! Ha bármiféle kérdésed, kérésed, óhajod, sóhajod lenne, a következő mail címre várom őket: engyelgabor@gmail.com

Facebook

Kövess minket Facebookon!

X Factor '12

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Facebook történések

Pitbull - Bon Bon

2010.10.12. 19:53 engyus

Pitbull ismételten slágergyanús felvételt készített. A Bon Bon címet viselő újdonság hamarosan hivatalosan is megjelenik, zenei videója pedig ma debütált az interneten. A rap miami fenegyereke hamarosan megjelenteti ötödik stúdióalbumát. Az Armando címet viselő, teljesen spanyol nyelvű album előfutáraként jelenik meg november 2-án a Bon Bon című kislemez!

A felvétel valójában egy feldolgozás. Ugyanis a Bon Bon c. dal alapja, a nyár egyik közkedvelt slágere a Yolanda Be Cool, We No Speak Americano című felvétele. A dal klipje ma debütált Pitbull hivatalos You Tube oldalán! Igazi hamisítatlan Pitbull-klipről van szó! Egyszerű történet, egy karizmatikus előadó és vonzó csajok. A dal pedig könnyen a rajongók kedvence lehet! Tessék megtekinteni!

Szólj hozzá!

Címkék: zene music pitbull bon bon napi music slágergyanús engyus pitbull bon bon pitbull bon bon official music video yolanda be cool we no speak americano feldolgozás pitbull pitbull armando

A bejegyzés trackback címe:

https://napimusic.blog.hu/api/trackback/id/tr122366367

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása