Napi Music

Blogomban napjaink legjobb, legújabb, valamint leginkább slágergyanús zenéit gyűjtöm össze. Megpróbálom megmutatni mindazt, ami még nem futott be nálunk, de sikeres lehet. Valamint egy-két zenei tehetségkutató és amatőr tehetség is előkerül majd! Ha bármiféle kérdésed, kérésed, óhajod, sóhajod lenne, a következő mail címre várom őket: engyelgabor@gmail.com

Facebook

Kövess minket Facebookon!

X Factor '12

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Facebook történések

B.o.B - Airplanes ft. Hayley Williams of Paramore

2010.07.21. 21:46 engyus

Mivel sok keresett újdonság hivatalos, jó minőségű videójára várni kell, most egy múlt havi klipet hoztam. De ne aggódjon senki, hamarosan jönnek a slágerújdonságok Ushertől, Jason Derulótól és Taio Cruztól.

Mai választotta megy olyan klip amelyet egy hónap alatt több mint 17 millióan néztek meg a You Tube-on. Számos országban és itthon is nagyon népszerűnek tűnik B.o.B és a Paramore-os Hayley Williams közös dala, az Airplanes.

Őszintén szólva már hallottam a dalt korábban is, de a klip csak a napokban ösztökélt arra, hogy megnézzem, végighallgatva így végre az egész dalt közben. Aztán rá kellett döbbenjek, hogy hibát követtem el, hogy eddig nem postoltam.

Bobby Ray Simmons, művésznevén B.o.B 21 éves kora ellenére már ismert előadó és zenei producer. Első albuma májusban debütált, amelyen számos remek dal mellett az Airplanes is megtalálható. Már a Paramore gyönyörű vörös énekesnőjének neve arra engedett következtetni, hogy egy nem mindennapi felvételről van szó. Szóval aki még nem látta, nézze meg! Aki pedig hozzám hasonlóan csak szkeptikus volt, nos… itt az ideje megváltozni! :)

Szólj hozzá!

Címkék: zene music napi music slágergyanús engyus b.o.b b o b airplanes ft hayley williams of paramore halyley williams airplanes b o b airplanes hayley williams

A bejegyzés trackback címe:

https://napimusic.blog.hu/api/trackback/id/tr192167279

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása