Napi Music

Blogomban napjaink legjobb, legújabb, valamint leginkább slágergyanús zenéit gyűjtöm össze. Megpróbálom megmutatni mindazt, ami még nem futott be nálunk, de sikeres lehet. Valamint egy-két zenei tehetségkutató és amatőr tehetség is előkerül majd! Ha bármiféle kérdésed, kérésed, óhajod, sóhajod lenne, a következő mail címre várom őket: engyelgabor@gmail.com

Facebook

Kövess minket Facebookon!

X Factor '12

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Facebook történések

Ákos - Szindbád dala

2010.04.06. 18:43 engyus

Megérkezett hazánk egyik legnépszerűbb előadójának újdonsága. A mai nap folyamán debütált Ákos legújabb szerzeménye melynek címe, Szindbád dala. Az új dalt ma reggel hallhatta először a nagyközönség a Class FM, Morning Show című műsorában. Valamint a vadonatúj felvétel zenei videóját is ma mutatták be! Miért pont április 6-án? Azért mert Kovács Ákos a mai nap folyamán ünnepli 42. születésnapját! Szokásos információáradatot most nem is írok, hiszen Ákost és dalait nem kell bemutatnom senkinek!

A Szindbád dala a készülő legújabb album, első kislemezdala. A klipet a kecskeméti Katona József Színházban forgatta Ákos és csapata. Meg kell említeni, hogy a remek felvételeket tartalmazó videót, Ákos maga rendezte, saját forgatókönyv alapján.

És végül egy kis plusz információ Ákos honlapjáról:

Délutántól éjjelig a zenekar által megidézett Szindbád jeleneteit veszik fel. Szindbád pedig nem lehet meg nőtársaság nélkül: jönnek is élete hölgyei a Delnőtől az Apácáig sorban. A stáb és a színházi segítők egyaránt lélegzetvisszafojtva figyelik Krúdy figurájának legújabb kori újjászületését. A jelenetekben a bajszos Ákos partnere az Adj hitet klipjéből is ismert Sári Évi mellett Brózik Klári volt. Fantasztikus élmény, jó mulatság és férfimunka: köszönet minden résztvevőnek!

A klipről és a forgatásról, valamint a készülő lemezről többet is megtudhattok Ákos hivatalos weboldalán: http://www.akos.hu/

 

1 komment

Címkék: zene ákos music napi music slágergyanús engyus szindbád dala ákos szindbád dala ákos új klipje ákos legújabb dala ákos szimbád dala ákos szinbád dala szinbád dala szimbád dala ákos legújabb klipje

A bejegyzés trackback címe:

https://napimusic.blog.hu/api/trackback/id/tr171899630

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

klarky · http://kreport.blog.hu/ 2010.04.06. 20:51:54

Huhhh, hát nem is tudom... Ez így elsőre nem egy sláger gyanus sláger.

Annak örülök, hogy nem egy melankólikus, érzelmes dal lett az első single, mert már nagyon vágytam egy kis dobra és gitárnyüstölésre, de úgy érzem ezt még szoknom kell, be kell fogadnom.

Remélem mire jön a turné és az új lemez, addigra beérik...

(köszi, h kiraktad, egész nap kerestem, de sehol nem találtam!)
süti beállítások módosítása